Vzdrževanje in posodobitve WordPress strani

Z rednim vzdrževnajem in posodobitvami bo vaša WordPress spletna stran ostala varna, ažurna in učinkovita.

Po objavi spletne strani

Projekt izdelave WordPress spletne strani se ne zaključi, ko stran objavimo na spletu. Dobra spletna stran je vzdrževana in redno posodobljena in tako se tudi poskrbi, da ostane varna. Poskrbite za varnost svojega vložka s storitvijo za stalen razvoj in podporo spletnega mesta WordPress. Z Digivizijo lahko računate na nas, da bomo skrbeli za vaše spletno mesto ter ga optimizirali za boljše delovanje. Prepustite skrb za vzdrževanje naši ekipi.

VARNOSTNE KOPIJE

Opravljanje varnostnih kopij spletne strani je ključnega pomena zaradi več razlogov, ki vključujejo varnost, obnovitveno sposobnost in zanesljivost.

POSODABLJANJE

Posodabljanje spletne strani in njene komponente, vključno z operacijskim sistemom, CMS (Content Management System), vtičniki, temami in drugimi elementi, je ključno za zagotavljanje varnosti, izboljšanja delovanja, optimizacija za iskalnike (SEO), nove funkcionalnisti, zagotavljanje skladnosti s standardi…

UPORABA VARNOSTNIH ORODIJ

Obstaja več varnostnih orodij, ki jih integriramo za zaščito spletnih mest pred različnimi grožnjami. Vsaki spletni strani zagotovimo SSL certifikat, požarni zid in dvo faktorsko avtentikacijo.

OSNOVNA SKRB ZA VARNOST

Napotki za varno upravljanje spletnega mesta

Varno upravljanje spletne strani je ključno za zaščito pred različnimi grožnjami in ohranjanje celovitosti podatkov. Svetujemo, da redno posodabljate vso programsko opremo, uporabljajte varnostni certifikat (SSL), uporabljajte močna gesla, omejite dostop do administracije, izogibajte se uporabi privzetih imen in poti, redno izdelujte varnostne kopije in omogočite dvofaktorsko avtentikacijo. 

Strategija vzdrževanja spletne strani

Vzdrževanje spletne strani je ključnega pomena za zagotovitev, da ostane varna, delujoča in aktualna.

V članku si preberite zakaj je pomembno redno izvajati vzdrževanje spletne strani.

Ali lahko pride do težav po posodbitvah?  Odgovor je DA. Vendar obstaja preprosta rešitev.

Tukaj smo, da vam pomagamo. 

VARNOSTNO KOPIRANJE

Redno izvajamo varnostne kopije spletne strani, kar zagotovi, da se v primeru težav ali napak lahko stran hitro obnovi.

POSODABLJANJE PROGRAMSKE OPREME

Posodobitve prinašajo nove funkcije in varnostne popravke.

PREVERJANJE POVEZAV

Periodično preverjajamo povezave na spletni strani, saj lahko pretrgane povezave negativno vplivajo na uporabniško izkušnjo in SEO.

OPTIMIZACIJA HITROSTI

Redno preverjamo hitrost spletne strani in izvajamo ukrepe za optimizacijo.

PREGLED IN POSODOBITEV VSEBIN

Preverjamo in posodabljamo vsebine na spletni strani, da ohranite aktualnost in relevantnost. Dodajanje novih vsebin ali posodabljanje obstoječih prispeva k privabljanju obiskovalcev.

PREVERJANJE DELOVANJE OBRAZCEV IN POVEZAV

Redno preverjamo delovanje vseh obrazcev na spletni strani, prav tako pa posodabljamo povezave, ki vodijo do zunanjih virov, saj se lahko te spremenijo s časom.

UPORABA VARNOSTNIH ORODIJ

Uporabljamo varnostna orodja, kot so protivirusni programi, požarni zidovi, in druge varnostne rešitve za zaščito pred morebitnimi napadi.

SPREMLJANJE ANALITIKE

Analiziramo statistiko spletne strani, da dobite vpogled v obiskovalce, vir prometa, priljubljene vsebine itd. To  pomaga pri prilagajanju strategije in izboljšanju uporabniške izkušnje.

UPRAVLJANJE UPORABNIŠKIH PRAVIC

Če ima spletna stran več uporabnikov ali skrbnikov, upravljamo njihove pravice dostopa. Zagotovimo, da imajo le tisti, ki morajo, dostop do administrativnih funkcij.

OPTIMIZACIJA ZA MOBILNE NAPRAVE

Redno preverjamo, ali je spletna stran optimizirana za mobilne naprave. Vedno več ljudi dostopa do spleta preko mobilnih naprav, zato je pomembno, da je stran prilagojena za različne zaslone.

SPREMLJANJE NAPAK

Redno preverjamo dnevnike napak in spremljamo morebitne težave. Hitro odpravljanje napak je ključno za nemoteno delovanje spletne strani.

PONOVNO TESTIRANJE OB VSAKI VEČJI SPREMEMBI

Pred vsako večjo spremembo, kot so posodobitve programske opreme ali spremembe v oblikovanju, ponovno testiramo funkcionalnost in izgled spletne strani.

BLOG

Brezplačna ocena vaše spletne strani!

Vpišite svoj e-poštni naslov in prejmite strokovno oceno vaše spletne strani. Izvedite, kako jo lahko izboljšate!

    Varnostno vprašanje: