Storitve

Vodite uspešno podjetje in imate odlične ideje. Čas je, da vaše spletno mesto to odraža. Tu lahko pomagamo s strokovnim znanjem o postavljanju, oblikovanju in vodenju spletnih strani. Digivizija je podjetje za oblikovanje spletnih strani v WordPressu. Ponujamo storitve upravljanja spletnih mest in podporo prilagojeno vašim potrebam.

Skupaj gradimo vaš uspeh.

Digivizija je specializirano podjetje za oblikovanje in razvoj spletnih strani v WordPressu.

WordPress je odprtokodna paltforma, ki poganja več kot 43,1 % od 10 milijonov najboljših spletnih mest. (Vir: Wikipedia)

Izkoristite naše znanje za celovito izkušnjo v vašo korist.

Razvoj

Oblikovanje

Vzdrževanje in posodobitve

SEO optimizacija

Postavitev spletne trgovine

Postavitev spletne učilnice

Razvoj

Skupaj bomo oblikovali strategijo za uspešno spletno prisotnost. Na osnovi vaših potreb, vizije in ciljev bomo s kombinacijo strokovnega in tehničnega znanja ustvarili hitro, varno in zanesljivo spletno stran.

Oblikovanje

Končni videz spletne strani se začne z oblikovanjem osnovne skice. Vaše ideje so za nas pomembne in s strokovnim znanjem oblikujemo spletno stran, ki sledi modernim smernicam oblikovanja.

Vzdrževanje in posodobitve

Z rednim vzdrževnajem in posodobitvami bo vaša WordPress spletna stran ostala varna, ažurna in učinkovita.

SEO optimizacija

Z različnimi tehnikami naredimo spletno stran bolj vidno in boljše rangirano v rezultatih spletnih iskalnikov, kot je Google.

Postavitev spletne trgovine

V WordPressu vam postavimo zanesljivo in varno spletno trgovino. Zagotovili vam bom enostavno upravljanje, saj boste prejeli celovito izobraževanje ter pomoč in podporo.

Postavitev spletne učilnice

Prepustite nam postavitev spletne učilnice, da se lahko posvetite vašemu področju dela. Spletna učilnica je primerna za grajenje on-line posla in dosego več strank naenkrat.

Zakaj izbrati Digivizijo?

Zagotavljamo celovito tehnično izvedbo in funkcionalnost vaše spletne strani v WordPressu.

Naš cilj je ustvariti privlačen in uporabniku prijazen dizajn, ki natančno odraža blagovno znamko.

S strateškim pristopom k projektu skrbimo za usklajenost spletnih strani z vašimi poslovnimi cilji.

Redna komunikacija je ključna za preprečevanje morebitnih nesporazumov in zagotavljanje pravilnega razumevanja vaših zahtev.

Želimo vzpostaviti dolgoročno partnerstvo, saj pokrivamo vse ključne vidike spletne prisotnosti, in nudimo pomoč pri razvoju dolgoročnih strategij ter vzdrževanju spletne strani v prihodnosti.

storitve

Zakaj izbrati WordPress?

Oblikovanje spletne strani v WordPressu ima številne prednosti, zaradi katerih je ta platforma priljubljena med oblikovalci in podjetji.

Enostavna uporaba:

WordPress ponuja intuitiven vmesnik, ki omogoča enostavno upravljanje vsebin spletne strani, tudi brez tehničnega znanja. 

 

Široka izbira tem in vtičnikov:

Obstaja ogromna knjižnica brezplačnih in plačljivih tem ter vtičnikov, ki omogočajo prilagajanje spletne strani glede na specifične potrebe.

 

SEO prijaznost:

WordPress ima vgrajene funkcionalnosti, ki omogočajo boljšo optimizacijo spletnih strani za iskalnike, kar olajša doseganje visokih mest v rezultatih iskanja.

 

Prilagodljivost:

Platforma je prilagodljiva in se lahko prilagodi potrebam različnih vrst spletnih strani, od osebnih blogov do podjetniških spletnih mest.

 

Varnost:

Skupnost in razvijalci WordPressa redno posodabljajo platformo, kar zagotavlja izboljšave v varnosti in zaščiti pred morebitnimi ranljivostmi.

 

Responsivno oblikovanje:

Večina tem v WordPressu je že responsivnih, kar pomeni, da se spletne strani prilagajajo različnim napravam (računalnikom, tablicam, mobilnim telefonov).

 

Nizki stroški vzdrževanja:

WordPress omogoča lastnikom spletnih strani, da enostavno upravljajo s svojo vsebino, kar zmanjšuje stroške vzdrževanja.

 

Blogerska prijaznost:

Platforma je prvotno zasnovana za bloganje, kar pomeni, da ima integrirane funkcionalnosti za objavljanje in urejanje vsebin.

 

Možnost e-trgovine in spletne učilnice:

Z vtičniki, kot je WooCommerce, lahko WordPress enostavno razširite v popolno e-trgovinsko platformo.

 

Globalna priljubljenost in prepoznavnost:

Ker je WordPress ena najbolj priljubljenih platform na svetu, je lažje najti strokovnjake za razvoj, oblikovanje in vzdrževanje spletnih strani v tem okolju.

Revizija spletne strani

Želite izboljšati učinkovitost spletnega mesta? Revizija spletne strani je neprecenljiv vir za prepoznavanje težav, ki ovirajo polno delovanje vaše spletne strani. 

Revizija spletne strani je dinamičen proces, ki ga je priporočljivo redno izvajati za ohranjanje optimalnega delovanja in učinkovitost spletnega mesta.

Ponujamo tudi smernice in priporočila za izboljšanje delovanja spletnega mesta. Vsaka revizija spletnega mesta, ki jo izvajamo, je prilagojena vašim edinstvenim potrebam. Na splošno to vključuje:

  • Ocena osnovnih spletnih kazalnikov
  • Varnostni pregledi
  • Preverjanje različic
  • Analiza dostopnosti
  • Pregled hitrosti strani in učinkovitosti
 

Če niste prepričani, ali vaše spletno mesto zahteva revizijo, obstaja nekaj indikatorjev, ki kažejo, da je morda potrebna. Primeri so počasno nalaganje, obvestila o neposodobljenih vtičnikov, visoka stopnja obiskov ene strani, ponavljajoče se okvare funkcionalnosti in nizke uvrstitve v iskalnikih.

Ali je kateri od teh signalov prisoten? Čas je, da vaše spletno mesto pregleda Digivizija. Ponujamo pregled težav, ki ovirajo rast in doseg vašega spletnega mesta. To vodi do uspešnega akcijskega načrta, ki se ga lahko loti vaša ekipa ali, ki ga lahko  izvede Digivizija, kot del stalnega sodelovanja za nenehen razvoj in podporo spletnega mesta.

E - trgovina

WordPress je odlična platforma za zagon spletne trgovine in prodajo izdelkov. Z brezplačnim vtičnikom WooCommerce popolnoma prilagodimo vašo ponudbo, ki jo želite dati na splet. Je priljubljen način za postavitev spletne trgovine, saj omogoča različne funkcije, kot so prilagajanje videza spletne trgovine, dodajanje izdelkov in upravljanje naročil ter strank.

Storitve e-trgovine

Spletna učilnica

Na trgu je veliko sistemov za postavitev spletne učilnice. Osredotočamo se na WordPress izobraževalni sisem v povezavi z vtičnikom LearnDash. LearnDash prilagodite svojemu videzu, dodate neomejeno število tečajev in je brez mesečne naročnine in brez provizije od prodanih tečajev. Zgradimo učilnico, ki je primerna za vsak spletni tečaj.

Storitve spletne učilnice

Ohranite svojo naložbo

vzdrževanje

Dela še ni konec, ko se vaše spletno mesto zažene. Digivizija lahko pomaga vzdrževati vaše WordPress spletno stran s stalno podporo in vzdrževalnimi storitvami. Storitve vključujejo posodobitve WordPressa, posodobitve vtičnikov in tem, načrtovane varnostne kopije zunaj spletnega mesta in redne varnostne preglede.

ODGOVORNO ODZIVNO OBLIKOVANJE

Na kratko, odzivno spletno oblikovanje je tehnika izdelovanja spletne strani, ki je primerno za enako dobro delovanje na vseh napravah in za vsako ločljivost zaslona.

To pomeni, da ni treba zgraditi ločene mobilne različice spletnega mesta, da bi zadostili potrebam mobilnih uporabnikov. Odzivni dizajn vaše spletne strani se bo samodejno prilagodil vsaki mobilni napravi ali tablici.

Ker milijoni ljudi po vsem svetu uporabljajo mobilni internet in na njem preživijo ure in ure, je nujno imeti odzivno in med mobilnimi napravami združljivo spletno stran.

"MOBILE FIRST" PRISTOP

Danes je pomembno, da vsem svojim obiskovalcem zagotovite dostopnost do spletnega mesta. To pomeni, da je spletna stran funkcionalna v vseh napravah, vključno z namiznimi, tabličnimi in mobilnimi napravami. Z vsemi novimi napravami, ki prihajajo na trg (skoraj vsak dan!), je težko slediti tempu, razen če je vaše spletna stran popolnoma odzivna v vseh okoljih. 

Vsak projekt se lotevamo s pristopom »mobile first«, ki omogoča, da se vaše spletno mesto in vsebina prilagodita zaslonom različnih velikosti.
Ena spletna stran se prilagodi vsem mobilnim napravam, s čimer prihranite čas in denar!

Mobilno brskanje je že leta 2015 preseglo namizno. Pri SEO optimizaciji je pombna prijaznost do mobilnih naprav, saj Google in drugi iskalniki dajejo prednost mobilno prijaznim spletnim mestom pri uvrstitvah .

Vse se začne z odzivnim spletnim dizajnom.

Brezplačna ocena vaše spletne strani!

Vpišite svoj e-poštni naslov in prejmite strokovno oceno vaše spletne strani. Izvedite, kako jo lahko izboljšate!

    Varnostno vprašanje: