Splošni pogoji poslovanja

POLITIKA ZASEBNOSTI

Lastnica spletne strani digivizija.si: Livija Kren s.p. (v nadaljevanju: “lastnica”, “lastnica spletne strani”, “digivizija”, “Livija Kren s.p.”).

Podjetje Livija Kren s.p. je predano varovanju in spoštovanju politike zasebnosti. Ta politika o varstvu osebnih podatkov opisuje politiko in postopke podjetja Livija Kren s.p. pri zbiranju, uporabi in razkrivanju vaših podatkov, katere smo zbrali do sedaj in v bodoče, prek javno dostopnih virov na internetu, ter z vašo uporabo naših storitev, spletne strani in drugih oblik pogodbenega razmerja z vami.

Podjetje Livija Kren s.p. ne hrani enakih podatkov za vse osebe, to je odvisno od podatkov, ki ste nam jih posredovali. Spodaj so navedeni primeri podatkov, ki jih podjetje Livija Kren s.p. lahko hrani o vas, kateri podatki pa so dejansko shranjeni pa je odvisno od našega predhodnega sodelovanja in od tega kakšne podatke ste delili z nami. Za več specifičnih informacij o tem, katere podatke zbiramo, stopite v stik z nami na: info@digivizija.si

 

KATERE PODATKE ZBIRAMO O VAS

Osnovne informacije: ime in priimek

Kontaktni podatki: podjetje, kontaktno telefonsko številko, e-poštni naslov

Komunikacija z nami: vsebina e-pošte v e-poštnem sporočilu shranjena v sistemih za pošiljanje e-pošte in CRM ter podatki, ki nam jih zaupate pri izpolnitvi obrazca na naši spletni strani.

 

OBDOBJE HRANJENJA PODATKOV

Vaše podatke bomo hranili dokler ne pride do preklica vašega soglasja ali zahteve po izbrisu. Po potrebi jih bomo uporabili za izpolnjevanje naših zakonskih obveznosti, za reševanje sporov in za uveljavljanje naših sporazumov ter poslovnih potreb opredeljenih za vsak sklop podatkov. Ko podatkov ne potrebujemo več, jih izbrišemo iz sistemov zbiranja podatkov. Podatki lahko ostanejo le na elementih kot so morebitne pogodbe, izdani računi, tekoči projekti, projekti v arhivu in podobno, kjer zakonske zahteve zahtevajo od nas daljši čas hranjenja.

 

KAKO ZBIRAMO PODATKE

Podatke smo zbrali v obdobju poslovanja podjetja Livija Kren s.p. Večina podatkov izhaja iz ene izmed oblik pogodbenega razmerja z vami. Podatke ste nam lahko posredovali tudi z izpolnitvijo obrazca na naši spletni strani ali pa ste nam jih zaupali preko telefona, elektronske pošte ali kako drugače. Informacije o vas smo lahko pridobili tudi iz javno dostopnih virov na spletu, kot na primer: Linkedin, Facebook, javno dostopne zbirke podatkov, spletna stran vašega podjetja in druge.

 

KAKO UPORABLJAMO VAŠE PODATKE

V podjetju Livija Kren s.p. skrbimo, da so vaši podatki varni in se uporabljajo le za namene, s katerimi se strinjate in ste nam za to dali privoljenje. Podatki se uporabljajo za namene trženja, statistike in drugo. Natančneje, vaš e-poštni naslov lahko uporabljamo za pošiljanje obvestil povezanih z našimi proizvodi, storitvami, vključno z vsemi obvestili, ki jih zahteva zakonodaja.

 

PRAVNE PODLAGE ZA OBDELAVO OSEBNIH PODATKOV

VAŠE OSEBNE PODATKE LAHKO OBDELUJEMO NA NASLEDNJIH PRAVNIH PODLAGAH

kadar je to potrebno za izpolnitev naših zakonskih obveznosti;

kadar je obdelava vaših osebnih podatkov potrebna za sklenitev in izpolnitev pogodbe, ki ste jo sklenili z nami ali ker ste od nas želeli ponudbo;

kadar ste za obdelavo svojih osebnih podatkov podali privolitev za obdelavo za posamezen namen obdelave, pri čemer imate vedno pravico, da dano privolitev prekličete.

 

KAKO VARUJEMO IN S KOM DELIMO VAŠE PODATKE

Do vaših podatkov imajo dostop le pooblaščene osebe, ki tak dostop potrebujejo za opravljanje svojih nalog. Vaših podatkov ne delimo z nikomer, razen z našimi poslovnimi partnerji, z namenom, da lahko izpeljemo pogodbeno obveznost do vas.

Pridržujemo si pravico, da v celoti sodelujemo s katerim koli organom kazenskega pregona ali pravico do izpolnjevanja sodnega naloga, ki od nas zahteva, da razkrijemo identiteto ali druge podrobne podatke o uporabi katerega koli uporabnika naših spletnih mest ali storitev.

Vpeljali smo ustrezne varnostne ukrepe, da preprečimo, izgubo, uporabo, nepooblaščen dostop, spremembo ali razkritje vaših osebnih podatkov. Navedene osebe bodo vaše osebne podatke obdelovale v skladu z našimi navodili in so podvržene našim politikam varovanja osebnih podatkov.
V primeru kršitve bomo obvestili vas in pristojni organ, kadar nas k temu zavezuje zakon.

 

KAKO LAHKO NADZORUJETE SVOJE PODATKE

Če želite dostopati do podatkov, jih popraviti, izbrisati, omejiti podatke ali podati ugovor oz. uveljavljati pravice iz naslova GDPR, se obrnite na nas, saj v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov lahko zahtevate kopijo osebnih podatkov, ki jih imamo o vas.

 

PRITOŽBE

Če po vašem mnenju nimamo pravice obdelovati vaših podatkov, vendar to kljub temu počnemo, lahko vložite pritožbo pri nadzornem organu. Nadzorni organ bo na podlagi vaše pritožbe raziskal, katere ukrepe je treba sprejeti. Če organ odloči, da je treba vzpostaviti nadzor, boste o tem obveščeni v treh mesecih. Če ne prejmete obvestila, se lahko za odgovor obrnete na sodišče.
Skladno z GDPR bo vaša zahteva obravnavana v 30 dneh od pridobitve vseh informacij, potrebnih za obravnavo vaše zahteve. V primeru zapletene zahteve se lahko to obdobje podaljša za največ dva meseca, o čemer vas bomo predhodno tudi obvestili.

 

KAKO NAS LAHKO KONTAKTIRATE

Če imate kakršna koli vprašanja o naših praksah ali tej politiki varstva osebnih podatkov ali želite uveljavljati katero izmed pravic nam pošljite elektronsko sporočilo na info@digivizija.si ali pa nas pokličete na telefonsko številko 031 846 668.

To politiko varstva osebnih podatkov lahko kadarkoli spremenimo. Vse spremembe ali posodobitve bodo učinkovite takoj po objavi na tej strani. Svetujemo vam, da to politiko varstva osebnih podatkov redno spremljate za morebitne spremembe. Po datumu veljavnosti lahko ugotovite ali so bile izvedene spremembe.

Ta politika varstva osebnih podatkov je bila posodobljena 1. marca 2024.

 

Imate vprašanje? Pokličite nas še danes: 031 84 6668

O PODJETJU

Livija Kren s.p.
Hrvatini 220a

6280 Ankaran

 

Informacije: info@digivizija.si

Telefon: 031 846 668

Vsak dan: 8:00 – 16:00

 

© 2024 digivizija.si Vse pravice pridržane!

 

Brezplačna ocena vaše spletne strani!

Vpišite svoj e-poštni naslov in prejmite strokovno oceno vaše spletne strani. Izvedite, kako jo lahko izboljšate!

    Varnostno vprašanje: